ALGEMENE VOORWAARDEN

Als je een bestelling plaatst betekent dat dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en ga je dus een wettelijk bindende overeenkomst aan om 1 of meerdere artikelen te kopen en heb je betalingsplicht.  Het is dus belangrijk dat je deze even doorneemt voor je een bestelling plaatst.  

1) Prijzen : Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

2) Betalen : Alle betalingen gebeuren via een elektronisch betalingssysteem via de webshop. 

3) Leveringstermijn : Je bestelling wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van je bestelling verzonden als het artikel/de artikelen in voorraad zijn. Mocht een artikel niet meer in voorraad zijn, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.  Wil je een op maat gemaakt of gepersonaliseerd stuk dan zal de leveringstermijn afhangen van het feit of alle onderdelen in stock zijn of niet.   We proberen je dan een zo precies mogelijke indicatie te geven van de leveringstermijn.

4) Leveringskosten : Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden toegevoegd aan de bestelling en worden door de klant zelf betaald. Deze worden berekend op basis van gewicht en/of omvang van de artikelen. Bij jouw bestelling gaan we ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden, tenzij je aanduidt dat je ze wil ophalen in Terlanen. Handcrafts.be is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel het zoek raken van artikelen tijdens de verzending. Mocht je jouw pakket verzekerd willen verzenden, dan mag dit in het opmerkingenveld aangegeven worden. Er wordt hiervoor  een meerprijs aangerekend.

5) Niet opgehaalde artikelen : Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst worden genomen of opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons gestuurd. Zie daarom dat je steeds een adres opgeeft waar steeds iemand aanwezig is.

6) Retourbeleid : Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en/of goedkeuring van de proefdruk definitief.

7) Annulering : Bestellingen worden per direct verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk indien het artikel nog niet gemaakt en/of verstuurd werd.  

8) Kleuren: Kleuren zijn héél erg moeilijk perfect weer te geven.  Ze kunnen dus in werkelijkheid lichtjes afwijken van de foto’s op de webshop.